Szállítási mód

A Vevőnek minden esetben meg kell adnia szállítási adatait. A szállítás területe: Magyarország. A szállítás a Magyar Posta Zrt által történik.

Csomag házhoz kézbesítése

A  Magyar Posta Zrt a csomagot a megadott szállítási címre kézbesíti.

Házhoz kézbesített küldemények szállítási költsége bankon keresztül előre utalás esetén: 1400.-Ft

Házhoz kézbesített küldemények szállítási költsége utánvétes fizetés esetén: 1900,. Ft

Magyar Posta lehetőséget ad a postán maradó csomagfelvételre, ez esetben előre egyeztetett postára kerül a termék, melyet a vevő ezen postán tud átvenni. Ennek költsége 1.500 ft

Lehetőséget adunk a személyes átvételi módra, ebben az esetben minden esetben felvesszük a kapcsolatot a részletek megbeszélése végett. A személyes átvételnél nincs szállítási költség.

30.000 Ft-os rendelés esetén a szállítás ingyenes.

A feltüntetett szállítási díjak bruttó árak.

Át nem vett, visszaküldött csomagok újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Fizetési módok

Utánvéttel a csomag átvételekor

A csomag átvételekor a Vevő készpénzben vagy bankkártyával kifizeti a csomag értékét a futárnak.

 Banki előreutalással

A Vevő előre átutalja az áru értékét és a szállítási díjat Csókáné Kovács Anita egyéni vállalkozó bankszámlaszámára:

CIB Bank 10700024-50615977-51100005

Kérjük, utaláskor tüntessék fel a rendelésszámot, és a vevő nevét a gyorsabb ügyintézés érdekében.

A csomag, az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra.

Szállítási határidő

A rendeléstől számítva általában 4-5 munkanap a raktáron lévő termékek esetén. Amennyiben a termék nincs raktáron, akkor a Vevőt erről értesítjük az elérhetőségei egyikén, majd mihamarabb beszerezzük és postázzuk. EGYEDI termékek rendelése esetén a termék véglegesítésétől Vevővel eggyeztetve kezdődik a szállítási határidő.

Postai utánvételnél fontos, hogy a szállítási név (legalább a vezetéknév) fel legyen tüntetve a postaládán és a kapucsengőn (tömbházas kézbesítésnél).

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni mennyire fontos a szállítási és számlázási cím megfelelő gondossággal való kitöltése, élő mobiltelefonszám és e-mail cím megadása, a vevő elérésének lehetősége. Ugyanis ha ezek a mezők hibásan vannak kitöltve, az kellemetlenségeket szülhet, amiért nem tudunk felelősséget vállalni!

A csomagot átvételkor meg kell vizsgálni a csomagolást és amennyiben sérülés tapasztalható rajta, azonnal jelezni kell a futárnak.

A szállítás folyamán bekövetkezett sérülésért a szállító cég vállal felelősséget. Az otletajandek.hu ebben az esetben a szállításból eredő károkért nem vállal felelősséget!

A honlapon szereplő árak

Az otletajandek.hu oldalain szereplő árak Magyar Forintban megadott bruttó árak és kizárólag az áru ellenértékét tartalmazzák, tehát nem tartalmazzák a szállítás költségét.

A szállítási költségről előzetesen tájékozódhat oldalunkon, valamint a sikeres megrendelés esetén a visszaigazoló e-mailben is tájékoztatást küldünk.

Az otletajandek.hu fenntartja a jogot az árváltoztatásra. Már leadott megrendelésekre a leadás pillanatában érvényes árak érvényesek.